Common questions

Hoeveel kosten kaartjes voor Feyenoord?

Hoeveel kosten kaartjes voor Feyenoord?

Losse tickets Bij Feyenoord is dat €27 en voor een wedstrijd in de Arena betaal je €25. Voor de goedkoopste losse tickets moet je trouwens naar Rotterdam. Bij Sparta zit je namelijk al voor €15 op een stoeltje.

Wat kost een kaartje voor FC Utrecht?

Met de clubuitkaart van FC Utrecht heb je altijd de mogelijkheid om een kaart te kopen voor uitwedstrijden van FC Utrecht. Uiteraard geldt dat ook voor de thuiswedstrijden van FC Utrecht waarbij een clubkaartverplichting geldt. De clubkaart kost €20,- en is vijf jaar geldig.

Hoeveel kaarten verkocht Feyenoord drita?

De Stadionclub voorspelt dat er iets minder dan 35.000 kaarten verkocht gaan worden, terwijl er ruim 50.000 mensen in De Kuip kunnen. De kaarten voor het duel met Slavia zijn nu in de verkoop. Feyenoord verkocht al 23.388 passe-partouts voor alle drie de Conference League-duels.

Wat kost een kaartje voor Ajax?

Een los ticket kost bij Ajax 25 euro, maar vind je het spel van de Ajacieden niet om aan te zien, dan kun je ook een los kaartje met beperkt zicht kopen voor 13 euro.

Hoe duur is een seizoenskaart Ajax?

Seizoenkaarten zijn erg populair bij Ajax. De laatste jaren gingen er ruim 40.000 over de toonbank en waren alle seizoenkaarten uitverkocht. Voor het seizoen 2021/2022 kost een seizoenkaart minimaal €228. De seizoenkaarten voor deze prijs zijn beschikbaar op de tweede ring achter het doel.

Welk vak is de harde kern van Feyenoord?

De F-Side is de harde kern van de Amsterdamse voetbalclub AFC Ajax. De F-Side is een begrip in Nederland, net zoals Vak S van Feyenoord, de Bunnikside van FC Utrecht, en de North Side van ADO Den Haag.

Wat kost een seizoenkaart bij Ajax?

Wat kost een clubkaart van Ajax?

Ajax Jonge Schare ǁ €26,50 voor volledig seizoen 2021/2022 Gezinsleden betalen nu €17,50.

Hoeveel supporters Feyenoord drita?

De wedstrijd wordt gespeeld in het Fadil Vokrri Stadium, dat normaal 13.500 toeschouwers kan herbergen. Voor het duel FC Drita – Feyenoord worden 3.500 bezoekers toegelaten. Er mogen geen supporters van de uitploeg aanwezig zijn.

Hoeveel gaan er in de kuip?

Om dat te echt te kunnen snappen, moet je De Kuip zelf beleven. Tijdens een wedstrijd, een rondleiding, een feest of een ander evenement. Het stadion heeft tijdens voetbalwedstrijden een capaciteit van 47.500 toeschouwers. Bij grootschalige evenementen, zoals concerten, kunnen er 50.000 mensen in het stadion.

Share this post