Most popular

Wat is WoningNet Groningen?

Wat is WoningNet Groningen?

Ons woningaanbod in de gemeente Groningen vindt u op WoningNet. Wij verhuren woningen in Haren, Glimmen, Onnen en Noordlaren.

Waarom inschrijven WoningNet?

U heeft een inschrijving bij WoningNet nodig als u wilt reageren op sociale huurwoningen. Inschrijven kan via de website, of met een inschrijfformulier. Als u zich inschrijft via internet bedenkt u zelf uw wachtwoord.

Waar vind ik mijn punten WoningNet?

Als u inlogt op WoningNet ziet u uw (gecorrigeerde) inschrijfdatum bij Overzicht van mijn gegevens onder Mijn profiel. Had u woonduurpunten? Uw opgebouwde woonduur wordt verrekend in uw inschrijfdatum. Dit ziet u terug in een gecorrigeerde inschrijfdatum.

Hoeveel punten nodig Lefier?

Lefier kan niet aangeven hoeveel punten je nodig hebt om in aanmerking te komen voor een zelfstandige kamer. De kans daarop hangt samen met het aantal reacties op de kamer en het aantal punten van de mensen die gereageerd hebben. De grootste kans maak je door op zelfstandige kamers buiten het centrum te reageren.

Waarom zie ik geen aanbod bij WoningNet?

Waarom zie ik bij het woningaanbod geen lotingwoningen? Het tabblad met lotingwoningen wordt alleen getoond als er lotingwoningen worden aangeboden. Als u bent ingelogd ziet u alleen lotingenwoningen als die er zijn en voldoen aan uw inschrijfgegevens en woonwensen.

Waarom zie ik geen woningaanbod?

Dat kan een paar redenen hebben: Er is helaas geen woningaanbod dat past bij uw inkomen en huishoudgrootte. Uw inkomen is te hoog om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning. Er zijn geen woningen die voldoen aan de wensen uit uw zoekprofiel.

Waarom WoningNet?

Wie een sociale huurwoning zoekt, moet zich bij Woningnet inschrijven. Woningnet is de grootste bemiddelaar voor woningen van corporaties. Woningnet is actief in de woonregio Amsterdam en omliggende gebieden, en ook in regio’s als Utrecht en Groningen.

Wat is een doorstromer WoningNet?

Uw huidige woonsituatie bepaalt of u een doorstromer of een overige woningzoekende bent. Laat u bij verhuizing een zelfstandige huurwoning in de regio Utrecht achter, dan bent u een doorstromer. In alle overige gevallen bent u een overige woningzoekende. Uw inschrijfduur bij WoningNet is dan uw wachttijd.

Share this post