Other

Hoe drink je Goldstrike?

Hoe drink je Goldstrike?

De Goldstrike wordt vaak genuttigd op een kenmerkende manier: De goed gekoelde drank wordt in shotglaasjes geschonken, de “deelnemers” ademen uit en na het in één keer achterover gooien van het glaasje, worden de wijs- en middelvinger verticaal stevig op de lippen gedrukt.

Is Goldstrike gevaarlijk?

Gold Strike bevat 50 procent alcohol, echte goudsnippers en smaakt naar kaneel. Het drankje is een nieuwe hype bij jongeren, maar experts wijzen op de gevaren: “Een volledige fles levert een dodelijke concentratie alcohol op.”

Waar smaakt Goldstrike naar?

Doorzichtig met 23,9 karaats bladgoud snippers. Overheersende geur van kaneel. Een duidelijke kaneel smaak.

Hoe duur is Goldstrike?

Prijs € 10,59.

Wat voor drank is Goldstrike?

Goldstrike (Gold Strike) is een Nederlands goudhoudende kaneellikeur gebrouwen door Lucas Bols. De oorspronkelijke Nederlandse naam van deze goudlikeur is “Bruidstranen”. Er worden tegenwoordig onder die naam echter ook enkele likeuren verkocht die een alcoholpercentage hebben van rond de 30%.

Waarom zit er goud in Goldstrike?

De goudkleurige stukjes in Goldstrike hebben nut: ze zijn mooi om te zien (voor sommigen) en maken daardoor de drank duidelijk herkenbaar. Een andere functie kan men hier niet aan geven.

Waar smaakt Silver Strike naar?

Doorzichtig met fijne zilveren snippers. Kaneel. Overheersende smaak van kaneel. De Silver Strike is zachter dan zijn broer Gold Strike.

Wat kost een fles Apfelkorn?

Prijs € 8,55.

Waar koop je Goldstrike?

SPAR | Gold goldstrike – je vindt het bij SPAR.

Wat is Silverstrike?

Goldstrike (Gold Strike) is een Nederlands goudhoudende kaneellikeur gebrouwen door Lucas Bols. Deze worden gestookt uit gedestilleerd water, alcohol, suiker, kaneel, walnoot, zoethout en bevatten ook 23,9 karaats bladgoud of bladzilver; ook wel Silverstrike (Silver Strike) genaamd. …

Wat voor drank in shotjes?

Amaretto Disaronno 28% Fles 1L. 1 L. € 16,99.

 • Baileys Original 17% Fles 1L. 1 L. € 13,75.
 • Berentzen Apfelkorn 18% Fles 1L. 1 L. € 8,95.
 • Berentzen Pear fles 70cl. 70cl. € 7,69.
 • Bols Apricot Brandy 24% Fles 70cl. 70cl.
 • Bols Blue Curacao 21% Fles 70cl. 70cl.
 • Bols Butterscotch 17% Fles 70cl. 70cl.
 • Bols Creme de Bananas 15% Fles 70cl. 70cl.
 • Hoeveel procent zit er in een shotje?

  Maar het glas van een shotje is dan ook veel kleiner dan een bierglas. Zo zit in elk standaardglas (zoals je deze in de horeca bestelt) uiteindelijk evenveel alcohol! Qua alcoholpercentage staat 1 (klein) shotje dus gelijk aan 1 (groter) glas bier.

  Share this post