Most popular

Mika on Finnkino sarjalippu?

Mikä on Finnkino sarjalippu?

E-sarjaliput ovat sähköisiä sarjalippuja, jotka löydät asiakasprofiilistasi, ja niillä voit helposti maksaa elokuvalippuja Finnkinon verkkokaupassa. E-sarjaliput ovat sähköisiä sarjalippuja, jotka löydät asiakasprofiilistasi, ja niillä voit helposti maksaa elokuvalippuja Finnkinon verkkokaupassa.

Miten Finnkinon sarjalippu toimii?

Mikä on sarjalippu ja mihin sen voi käyttää? Finnkinon sarjalipulla voit maksaa näytöslipun 2D- tai 3D-elokuvaan Finnkinon teattereissa. Premium-salien (IMAX, iSENSE, LUXE, LOUNGE, VIP ja Maxim) näytöksissä sarjalipun lisäksi maksettavaksi tulee lisämaksu. Superlipuilla maksettaessa tätä lisämaksua ei tule.

Käykö Epassi Finnkino?

Jos sinulla on kulttuurietu käytössäsi, Epassi käy maksuvälineeksi Finnkinossa. Epassilla voit maksaa myös Finnkinon henkilökohtaisen kulttuurisarjalipun. Voit ostaa leffa- ja sarjalippuja myös Finnkinon verkkokaupasta – katso ohje täältä.

Käykö Edenred Finnkino?

Edenred. Kulttuurietusetelit käyvät maksuvälineenä ainoastaan Finnkinon teattereissa, ei verkkokaupassa. Kulttuurietumaksutapojen käyttöä ei voi siirtää muille eikä niitä voi käyttää esimerkiksi perheenjäsenet.

Mistä Finnkinon lippuja voi ostaa?

Hanki edulliset Finnkinon sarjaliput itselle tai lahjaksi K-ruokakaupastasi (poislukien Ahvenanmaa). Elämyksellisien elokuvien pariin Finnkinon 16 teatterissa yhdellätoista paikkakunnalla, joissa on yhteensä 113 salia.

Mitä Plevna tarkoittaa?

Plevna tarkoittaa: Plevna, nykyiseltä nimeltään Pleven, bulgarialainen kaupunki, jonka edustalla käytiin vuonna 1877 Plevnan taistelu. Plevna, Finlaysonin entinen kutomosali Tampereella; nykyään rakennuksen yhteydessä sijaitsevat panimoravintola Plevna ja Finnkinon elokuvateatteri Plevna.

Saako leffassa syödä?

Finnkinon elokuvateattereissa ei saa syödä enää omia eväitä. Koronarajoitukset ovat vaikuttaneet Finnkinon toimintaan ja he ovat joutuneet sulkemaan teattereita sekä vähentämään myytävien lippujen määrää.

Käykö Epassi lippu fi?

Lippu.fi:n toimipisteissä (esim. R-kioskit) voi ostaa tapahtumalipun Epassi-maksutavalla. Lippujen ennakkovaraus onnistuu puhelimitse Lippu.fi myyntipalvelusta.

Voiko Woltissa maksaa e passilla?

Jes! Voit nyt tehdä ruokatilauksia Woltissa milloin tahansa ja maksaa aina ePassilla.

Käykö Edenred Linnanmäki?

Käteinen käy kaikissa Linnanmäen toimipisteissä. Pankki- ja luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Diners, Eurocard, MasterCard ja American Express) voi maksaa huvipuiston kaikissa toimipisteissä. Jos omistat sirukortin, sillä maksaminen edellyttää henkilökohtaisen tunnusluvun (PIN) käyttöä.

Käykö Edenred Hierojalle?

Voiko Edenred Virikettä käyttää hierontaan? Liikunta- ja kulttuuriedulla ei voi maksaa hierontaa. Omaehtoista liikuntatoimintaa koskeva etu on tarkoitettu työntekijän oman aktiiviliikunnan tukemiseen.

Voiko Edenredillä ostaa sarjalippuja?

Nyt voit maksaa Edenredin Virike-edulla elokuvalippuja Finnkinon verkkokaupassa! Voit ostaa edullasi sarjalippuja ja yksittäisiä elokuvalippuja. Alla tarkemmat ohjeet lippujen ostoon.

Share this post