Common questions

Wat zijn goede vriezers?

Wat zijn goede vriezers?

Evalueer op voorhand wat je nodig hebt, want een diepvriezer die vaak maar voor een kwart gevuld is, verbruikt veel nutteloze energie.

 • Budgetmodel: Exquisit GS80-1.
 • Beste prijs-kwaliteit: Liebherr GP1486.
 • Beste upgrade: Liebherr GNP 3255 Premium NoFrost.
 • Onze keuze: Siemens GS58NAW45.

Wat is beter vrieskist of vrieskast?

Koude lucht is zwaarder dan warme lucht. Dit maakt dat de vrieskist beter zijn vriestemperatuur behoud bij het openen van de deksel. Als je kijkt naar het energieverbruik per liter inhoud, dan is de vrieskist ook wat zuiniger dan de kast-variant. Ook is de inhoud van de kist nog groter dan de vrieskast.

Wat is de beste vriezer tafelmodel?

Volgens ons is de beste vriezer tafelmodel van het moment de Liebherr GP 1486-20.

Wat is de beste inbouw vriezer?

Deze prachtige Bosch GUD15ADF0 is op dit moment de Beste Koop inbouw vriezer. Deze Bosch vriezer heeft een vriesinhoud van 98 liter en kan 12 kilogram per dag invriezen. Met de Bosch GUD15ADF0 haal je een betrouwbare vrieskast in huis met een overzichtelijke indeling.

Waar op letten bij vriezer kopen?

De belangrijkste parameters die je in de gaten moet houden bij aankoop van een diepvriezer zijn het volume, uitgedrukt in liter, en de vrieskracht, uitgedrukt in kilogram per 24 uur. Hoe groot je diepvriezer precies moet zijn, hangt natuurlijk af van de grootte van je gezin. Per persoon moet je zo’n 50 liter voorzien.

Hoe kies je een vriezer?

Per persoon heb je ongeveer 50 liter vriesruimte nodig.

 1. 1 tot 2 personen: een diepvries tafelmodel van 100 tot 150 liter.
 2. 3 tot 4 personen: 150 tot 200 liter. Een diepvrieskast van 1m60 is perfect.
 3. Meer dan 4 personen: 250 liter of meer. Kies een diepvrieskast van 1m80 of 1m90 of een diepvrieskist tot 400 liter.

Hoelang gaat een vrieskist mee?

Volgens Milieu Centraal gaat een vriezer gemiddeld 16 – 18 jaar mee, alvorens er mankementen ontstaan die niet meer te verhelpen zijn. Uiteraard zijn er verschillende factoren van invloed op de levensduur van een vriezer.

Waar moet ik op letten als ik een vriezer koop?

Waar moet je opletten bij het kopen van een vriezer?

Welke vriezer kan in de schuur?

De vriezers met klimaatklasse SN, SN-T of SN-ST zijn geschikt. Zij hebben namelijk een minimumtemperatuur van 10 graden. Veel merken produceren vriezers met klimaatklasse SN, zoals AEG. Maar ook Bosch vriezers en Siemens vriezers zijn geschikt voor een koudere ruimte.

Wat is een inbouw vriezer?

Inbouwvriezers. Een inbouw vrieskast werk je netjes weg in je keuken achter een keukenkastdeur. Bij een deur-op-deur-systeem wordt de meubeldeur direct op de vrieskast gemonteerd. Het voordeel hiervan is dat de vrieskast wat verder open kan.

Hoe kies ik een diepvries?

7 tips bij het kiezen van een diepvriezer: Type of soort. Inhoud (aantal liter) Energieverbruik….De grootte van je diepvries kan je ook kiezen op basis van:

 1. Hoe vaak je boodschappen doet.
 2. Hoeveel je wil bewaren.
 3. Hoeveel je tegelijkertijd wil invriezen.
 4. De beschikbare ruimte om het toestel te plaatsen.

Share this post