Useful tips

Waar kan ik thuis herbekijken?

Waar kan ik thuis herbekijken?

Je kan zelf kiezen hoe je Thuis het liefst kijkt: via de website vrtnu.be of via de gratis app van VRT NU. Uiteraard kan je tussen beide ook gewoon afwisselen. Elke maandag tot vrijdag verschijnt de laatste nieuwe aflevering van Thuis op VRT NU.

Hoe lang duurt thuis?

Thuis (televisieserie)

Thuis
Genre Soap
Speelduur 25 tot 30 minuten, pilootaflevering 50 minuten, slotafleveringen 45 tot 60 minuten
Bedenker Luc Beerten Winnie Enghien Jan Matterne Jr. Paul Schellekens
Hoofdrollen zie bij acteurs

Wie gaat dood in thuis?

Thys, die al sinds het begin van de soap gestalte geeft aan Marianne Bastiaens, moest namelijk ook in het echte leven recent afscheid nemen van haar echtgenoot Jos De Man. Hij overleed aan de gevolgen van een coronabesmetting. Ook de actrice raakte besmet, maar herstelde.

Wat gebeurt er in thuis volgende week?

‘Thuis’: week 38 (2021) – PREVIEW Joren is zenuwachtig voor zijn rijexamen, Judith en Dries bespreken iets belangrijk. Viv doet haar best bij Stevenson. Adil krijgt eindelijk goed nieuws en er is weer discussie over Vic. Lowie is jaloers, Judith zit vol adrenaline en Waldek wordt slachtoffer van een weddenschap.

Hoeveel gijzelingen in Thuis?

25 jaar ‘Thuis’, dat zijn 24 bloedstollende seizoensfinales, 29 moorden en één slechterik die al de rest het nakijken geeft. 30 gijzelingen en ontvoeringen en 29 moorden.

Wie verlaat Thuis 2020?

Monika Van Lierde, alias dokter Ann, verlaat ‘Thuis’ na 25 jaar. Het was vandaag de laatste aflevering met dokter Ann De Decker in de VRT-serie ‘Thuis’. Na 25 jaar zoekt actrice Monika Van Lierde een nieuwe uitdaging.

Hoe lang duurt seizoensfinale Thuis?

Nog iets minder dan twee maanden en je kan op Eén kijken naar de seizoensfinale van ‘Thuis’. Mogelijk zijn de opnames daarvoor al bezig of die komen er héél binnenkort aan.

Wie verdwijnt uit Thuis 2020?

Opschudding in de Eén-serie “Thuis”: dokter Ann De Decker, al 25 jaar vertolkt door actrice Monika Van Lierde (51), verdwijnt uit het programma. Van Lierde is een van de weinige acteurs die sinds de start van “Thuis” in de reeks te zien is, op een onderbreking van 3 jaar na.

Wat gebeurt er met Frank in Thuis?

De bezorgde opa van Robin ging de confrontatie met de kidnapper onbevreesd aan en belde meteen de politie om hem aan te geven. Buiten beeld ontstond een gevecht. De kijker kreeg nadien enkel de afloop te zien: een lichaam, roerloos op de grond. Het lichaam van Frank.

Hoe loopt het af met Robin in Thuis?

Jaren later komen door een tragisch auto-ongeluk Mo en Bianca om het leven. Robin blijft alleen achter en wordt opgevangen door zijn biologische vader Tom, die hem terug naar België meeneemt. Zo leert hij de kant van zijn familie kennen die hij nooit gekend heeft.

Wat gebeurt er deze week in familie?

Raven wordt uitgenodigd voor een fototentoonstelling, Jelle en Louise beleven hun eerste schooldag. Benny help Zjef in de Foodbar en Albert viert zijn 95ste verjaardag bij Jan. Guido vindt dat Raven moet optreden in het café. Iris doet haar beklag bij Vanessa, Leon duikt op bij de fototentoonstelling.

Wat gebeurt er bij Lisa?

Lisa is al even niet meer het extreem verlegen meisje van weleer. Ze heeft geleerd om van zich af te bijten en om voor zichzelf op te komen. Ze zoekt haar weg tussen de haaien in de reclamewereld, bokst op tegen haar jaloerse zus én ze vecht tegen haar verliefdheid op Jonas. ‘Lisa’ is terug!

Share this post