Other

Hoe schakel ik de telefoon door?

Hoe schakel ik de telefoon door?

Doorschakelen aan

 1. Toets *21*
 2. Kies het (mobiele) telefoonnummer waarnaar je wilt doorschakelen en sluit af met #
 3. Je hoort nu een kiestoon en iedereen die jou belt wordt meteen doorgeschakeld.

Wat doet ## 21?

Met code ##002# kun je alle doorschakelingen in één keer opheffen. Toets *#21# op je toestel in en vervolgens druk je op de beltoets. Je hoort dan een melding of er een doorschakeling actief is. Het is mogelijk om je telefoonnummer door te schakelen naar een buitenlands nummer.

Hoe zet ik mijn vaste telefoon uit?

Doorschakelen wanneer de vaste lijn in gesprek is

 1. Toets *67* in en hierna je mobiele nummer.
 2. Sluit af met #
 3. Dit kun je uitschakelen door #67# in te toetsen.

Kan doorschakelen niet uitzetten?

Maar het kan ook anders:

 1. Open de instellingen app.
 2. Ga naar oproepen.
 3. Selecteer ‘meer instellingen’
 4. Kies voor spraakoproep.
 5. Selecteer ‘altijd doorschakelen’
 6. Voer het telefoonnummer in.

Wat kost doorschakelen van mobiel naar mobiel?

Het instellen van een doorschakeling kost niets. Als je wordt gebeld en het gesprek wordt doorgeschakeld, dan betaal je wel voor het gesprek vanaf jouw telefoon naar het telefoonnummer waarnaar je hebt doorgeschakeld.

Wat is 21 iPhone?

Wat je ook kunt doen. Is *#21# bellen om inkomende telefoontjes direct door te schakelen naar je voice mail. Als iemand dan belt, gaat hij meteen naar je voicemail. Je moet hem dan wel weer even uitzetten als je wel weer bereikbaar wil zijn.

Hoe zet ik mijn voicemail af?

Voicemail aanzetten

 1. Bel naar voicemail. Meestal is dat 1233.
 2. Stel een welkomstboodschap in. Dit is het bericht dat de beller hoort als je je telefoon niet opneemt. Meestal heb je 3 opties.
 3. Soms wordt er gevraagd of je een pincode wil instellen. Dit is niet verplicht, maar we raden je aan om dat wel gewoon te doen.

Waarom kan ik mijn iPhone niet doorschakelen?

Lukt het wel als je de telefoon een keer herstart? Kun je het anders eens proberen met een doorschakelcode? Toets dan *61* direct gevolgd door het nummer waarnaar je wilt doorschakelen en bevestig met je beltoets.

Wat is doorschakelen met voorwaarden actief?

Als je in gesprek bent worden je gesprekken doorgeschakeld naar de voicemail. Die ‘voorwaarden’ zijn dus actief. De manier om je voicemail uit te schakelen, mocht je dat willen, is door 12339 in te toetsen en te bellen.

Kun je je vaste telefoon doorschakelen naar mobiel?

Schakel het in door *21* in te toetsen op je vaste telefoon, gevolgd door je mobiele telefoonnummer. Alleen gesprekken doorschakelen wanneer je de vaste telefoon niet kan opnemen? Toets dan *61* op je telefoon, gevolgd door je mobiele telefoonnummer.

Is mijn telefoon doorgeschakeld?

Open ‘Instellingen’. Ga naar ‘Telefoon’. Ga naar ‘Doorschakelen’….Werkt het doorschakelen van je toestel niet?

Doorschakelen Activeren Deactiveren
Bij in gesprek **67*[telefoonnummer]#[groene beltoets] ##67#[groene beltoets]

Hoe zet je voicemail uit Youfone?

Bel naar 1233 om voicemail op je vaste lijn in te stellen of juist uit te zetten.

Hoe doe je het doorschakelen van je telefoonnummer?

Ga naar ‘Doorschakelen’. Schuif het schuifje achter ‘Doorschakelen’ naar rechts. Toets het telefoonnummer in waar je naartoe wil doorschakelen. Ga nu terug met het blauwe pijltje links bovenaan de pagina. Je nummer is nu doorgeschakeld. Uitzetten. Open ‘Instellingen’.

Hoe kunt u gesprekken doorschakelen op uw mobiele telefoon?

Alles doorschakelen Om alle inkomende gesprekken door te schakelen op uw mobiele telefoon kunt u onderstaande stappen volgen. Druk **21* in.; Vervolgens geeft u het telefoonnummer in van het toestel waarnaar u door wilt schakelen.

Hoe ga ik naar ‘doorschakelen’?

Ga naar ‘Doorschakelen’. Schuif het schuifje achter ‘Doorschakelen’ naar rechts. Toets het telefoonnummer in waar je naartoe wil doorschakelen. Ga nu terug met het blauwe pijltje links bovenaan de pagina.

Share this post