Common questions

Wat voor winkels zijn er op Schiphol?

Wat voor winkels zijn er op Schiphol?

Winkels op Schiphol

 • Voor de connoisseur. ExQuisite. Holland Boulevard.
 • Als een topmodel. Victoria’s Secret.
 • Een buitengewone koffiebeleving. Nespresso.
 • Voor gadget lovers. Electronics.
 • Van top tot teen relaxed. XpresSpa.
 • Oer-Hollands warenhuis. HEMA.
 • Je favoriete drogist. Etos.
 • De vriendelijke slijterij. Gall & Gall.

Welke winkels snachts open Schiphol?

Hoe laat gaan de winkels open? Schiphol slaapt nooit en de winkels op de luchthaven hebben ruime openingstijden. De shops na security zijn van anderhalf tot een uur voor vertrek van de eerste vlucht geopend. Een half uur voor vertrek van de laatste vlucht van de dag sluiten ze pas weer.

Is er iets open op Schiphol?

De meeste winkels en eet- en drinkgelegenheden op Schiphol zijn weer geopend. Daarom kan je hier vrijwel altijd iets te eten en drinken krijgen bij de diverse restaurants en cafés. Ook kan je van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat shoppen bij de vele winkels. Zowel voor als na security.

Kan je contant betalen op Schiphol?

Ja, bij de meeste parkeerbedrijven kun je contant betalen voor het parkeren bij Schiphol. Andere betaalmogelijkheden zijn naast contant betalen ook iDeal, creditcard en ook kun je bij de meeste aanbieders met PIN betalen.

Hoeveel gates zijn er op Schiphol?

Schiphol heeft 93 gates en 131 opstelplaatsen. Dit wordt genoemd bij 31 seconden in het filmpje over gate-planners op Schiphol (zie bron).

Is parfum op Schiphol goedkoper?

Op Schiphol bleken vooral sigaren, sommige stropdassen en horloges voordeliger geprijsd te zijn in vergelijking met andere bezochte luchthavens. Kijkend naar de verschillen met de winkelstraat, zijn in de regel parfum en alcohol nog voordelig op de luchthavens aan te schaffen.

Welke horeca is open op Schiphol?

In ieder geval geopend zijn:

 • ABN AMRO in Lounge 2 en Lounge 3 geopend van 07.00 tot 20.30, Lounge 1 geopend van 07.00 tot 15.00.
 • Travelex.
 • Massage-O-Matic.
 • Meet & Assist.
 • Seal and Go, vertrekhal 3, openingstijden 07.00-14.00.
 • Seal and Go, vertrekhal 3 K-passage, openingstijden 06.00-17.00.

Hoeveel winkels heeft Schiphol?

Onze winkels Schiphol Airport Retail exploiteert momenteel circa tien verkooppunten achter de douane en in het Schengen-gebied.

Hoe werkt tax free Schiphol?

De winkels komen jou als klant tegemoet in het BTW bedrag dat is inbegrepen in je aanschaffing als je binnen de EU reist. Alle vertrekkende passagiers op Schiphol kunnen daardoor winkelen tegen dezelfde aantrekkelijke prijzen.

Hoe werkt Tax Free Shopping?

Klanten die woonachtig zijn buiten de Europese Unie, zijn gerechtigd om Tax Free te winkelen. Dankzij Tax Free Shopping kunnen Globe Shoppers aan het einde van hun reis binnen de Europese Unie de BTW terugvorderen op de aankopen, die zij persoonlijk exporteren buiten de Europese Unie.

Hoeveel aankomsthallen zijn er op Schiphol?

Amsterdam Schiphol heeft vier aankomsthallen. Wanneer het vliegtuig geland is, wordt al snel duidelijk op de digitale schermen bij welke aankomsthal je moet zijn.

Share this post