Common questions

Wat voor telefoon moet ik kopen?

Wat voor telefoon moet ik kopen?

De beste mobiele telefoon die voor de hand ligt zijn natuurlijk een Samsung Galaxy en de Apple iPhone; dit zijn echter wel de duurste. De topmodellen kunnen oplopen tot meer dan duizend euro. Van andere merken, zoals Huawei, OnePlus, Xiaomi en Motorola, zijn anno 2019 veel betaalbaardere goede smartphones te koop.

Wat is de beste smartphone voor mij?

Als je op zoek bent naar de beste Android-smartphone die je op dit moment kunt kopen, ben je bij ons aan het juiste adres….

 • Samsung Galaxy S21 Ultra.
 • OnePlus 9 Pro.
 • Samsung Galaxy S21 / S21 Plus.
 • Samsung Galaxy Note 20 Ultra.
 • Xiaomi Mi 11.
 • Oppo Find X3 Pro.
 • Samsung Galaxy S20 / S20 Plus.

Wat is de beste telefoon 2020?

De Samsung Galaxy S20 is de beste smartphone die je nu kan krijgen. Dit geldt voor zowel de gewone Galaxy S20 en de grotere Galaxy S20 Plus, aangezien de verschillen tussen die twee toestellen minimaal zijn.

Waar moet je op letten als je een smartphone koopt?

Bedenk dus wat jij belangrijk vindt aan je nieuwe smartphone:

 • Welk formaat wil je?
 • Wat vind je belangrijk aan de camera?
 • Welk besturingssysteem wil je?
 • Hoe lang moet je batterij mee gaan?
 • Heb je een snel en krachtig toestel nodig?
 • Wil je regelmatig updates ontvangen?

Wat is een goede Samsung smartphone?

Gelukkig hebben we al deze 5 smartphones getest; dit zijn de 5 beste Samsung telefoons van 2021!

 1. Samsung Galaxy S21 Ultra (128GB) 9.3. Eindbeoordeling.
 2. Samsung Galaxy S20 plus. 8.5. Eindbeoordeling.
 3. Samsung Galaxy Z Fold 2 5G. 8.5. Eindbeoordeling.
 4. Samsung Galaxy A32 4G. 8.3. Eindbeoordeling.
 5. Samsung Galaxy M31 – 64GB. 8.2.

Wat is de beste smartphone van 2021?

Na uitgebreid testen en vele stoeisessies met ruim 25 luxe smartphones zijn we tot de conclusie gekomen dat de Samsung Galaxy S21 de beste smartphone is van 2021. In samenwerking met het testlab van Tweakers keken we onder andere naar snelheid, de camera en de prijs-kwaliteitverhouding van al die telefoons.

Welke Samsung is het best?

Samsung Galaxy S21 Ultra (128GB) Als beste uit de test gekomen is het ultieme vlaggenschip van Samsung: de Galaxy S21 Ultra. In de 128 GB optie heeft deze telefoon meer dan genoeg opslag voor de fantastische foto’s en video’s die hij kan schieten.

Welke Samsung moet ik kiezen?

Ik wil een betaalbare Samsung telefoon Maar wil je wél een echte Samsung Galaxy topper? Dan is de Samsung Galaxy A52 de beste keuze. De Galaxy A52 is de midrange krachtpatser van Samsung.

Wat is de beste telefoon 2021?

1. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G. De beste Android telefoon van dit moment is de S21 Ultra 5G. Een kraakhelder beeldscherm, snelle hardware en een groot werkgeheugen: de S21 Ultra 5G is absoluut de beste Android telefoon van dit moment!

Wat is de beste smartphone 2021?

We kiezen de Samsung Galaxy S21 als ons bestgeteste telefoon. De S21 is een smartphone zonder grote concessies. Zo is het oledscherm van topniveau, de accuduur erg goed en de hardware snel. Ook is software is enorm prettig in gebruik en vergeet vooral de camera niet.

Share this post