Useful tips

Hoe wifi wachtwoord veranderen Proximus?

Hoe wifi wachtwoord veranderen Proximus?

Via MyProximus

 1. Log in op MyProximus om je producten te bekijken.
 2. Kies je internet product.
 3. Tik op Instellingen of scroll naar onderen.
 4. Voer het nieuwe wachtwoord twee keer in het veld Instellingen in.
 5. Kies Opslaan.
 6. Verbind je thuis met de modem via het adres 192.168.1.1.

Hoe verander ik het wachtwoord van de wifi?

Over het algemeen verloopt de procedure als volgt:

 1. Voer het standaardadres in de browser in. Doorgaans is dat 192.168.0.1 of 192.168.1.1.
 2. Log in met de gegevens zoals u die hierboven hebt aangepast.
 3. Zoek in het menu naar ‘Wifi’. En zoek daaronder naar iets als ‘Security’.
 4. Wijzig op die pagina het wachtwoord.

Wat is het wachtwoord van mijn wifi?

Het wifi wachtwoord is het wachtwoord dat uw draadloze netwerk beveiligd. Dit zorgt ervoor dat niet iedereen zonder uw toestemming gebruik kan maken van uw draadloze netwerk. Alleen mensen die het wachtwoord van uw netwerk weten kunnen toegang verkrijgen.

Waar vind ik wifi code Proximus?

Als je het wachtwoord van je modem niet hebt veranderd, kun je het terugvinden op het label aan de achterkant van je modem. Als je het wachtwoord van je modem hebt veranderd en het vergeten bent, moet je je modem resetten.

Hoe wifi-wachtwoord veranderen Orange?

Hoe ik wijzig ik het wachtwoord van de wifi?

 1. Open een webbrowser.
 2. Er verschijnt een loginscherm. Tik ‘admin’ in het veld ‘Username’. Tik het wachtwoord van de beheerinterface in het veld ‘Password’ (het standaardwachtwoord vind je achteraan op je modem).

Hoe kan ik mijn wachtwoord zien Telenet?

In Mijn Telenet kan u de naam en het wachtwoord van uw Wifi-netwerk bekijken of aanpassen.

 1. Klik op Uw bedrijfsnetwerk > Modem details.
 2. Bij Beveiliging vindt u de naam van uw draadloos netwerk (SSID) en uw Wifi-wachtwoord.

Hoe verander ik mijn wifi wachtwoord tele2?

Sticker op je modem Heb je je wachtwoord ooit veranderd? Reset je modem dan door het resetknopje 10 seconden ingedrukt te houden met een pincet of een ander klein voorwerp. Hierna kun je het wachtwoord dat op de sticker staat gebruiken om verbinding met de wifi te maken.

Hoe vind ik het wachtwoord van mijn router?

De naam (SSID) en het bijbehorende wachtwoord (WPA/WPA2 wireless key) van de wifi verbinding die uw router beschikbaar stelt staan doorgaans op een sticker op de achterkant van de router. Dat is zeker het geval wanneer u uw router hebt gekregen van uw internetaanbieder, bijvoorbeeld Ziggo of KPN.

Hoe kom ik achter mijn wifi wachtwoord KPN?

Bij de meeste versies van de Experiabox staat de beveiligingssleutel op de onder- of achterkant van het modem. Hier vind je een witte sticker waarop je netwerknaam (SSID) en beveiligingssleutel vermeld worden. Zoek naar iets wat lijkt op ‘WPA / WPA2 (Wireless Key), dat is je wachtwoord voor draadloos internet.

Waar vind ik mijn wifi-wachtwoord Telenet?

In Mijn Telenet kan u de naam en het wachtwoord van uw Wifi-netwerk bekijken of aanpassen. Bij Beveiliging vindt u de naam van uw draadloos netwerk (SSID) en uw Wifi-wachtwoord.

Waar vind ik de code van mijn router?

Waar vind ik mijn wifi-wachtwoord Orange?

Als je de naam en het wachtwoord van je wifinetwerk nog nooit hebt gewijzigd, vind je de standaardgegevens van je wifinetwerk op de achterkant van je fibermodem (of in het boekje dat je bij de installatie hebt gekregen).

Share this post