Other

Hoe krijg ik gele vlekken uit dekbed?

Hoe krijg ik gele vlekken uit dekbed?

Er zijn een aantal goede middeltjes die werken tegen het probleem van gele vlekken in beddengoed of ander textiel.

  1. Glansspoelmiddel. Als je jouw lakens of handdoeken weer mooi wit wilt hebben, dan kun je daar glansspoelmiddel voor gebruiken.
  2. Azijn. Een ander middel dat goed werkt is azijn.
  3. Baking Soda.

Hoe krijg je gele vlekken uit lakens?

Het komt altijd goed van pas en in dit geval is het perfect om gelige vlekken te behandelen in witte kleren, lakens of handdoeken. Je maakt gewoon een sopje van water en soda (vermeng dit in een verhouding van 3 op 1) en wrijf de soda daarna goed over de vlekken heen en laat het intrekken.

Hoe krijg ik gele vlekken uit kussen?

Om de gele vlekken te verwijderen uit je kussen kun je het volgende doen. Meng drie kopjes warm water met één kopje vloeibaar vaatwasmiddel, driekwart kopje schoonmaak soda, een half kopje witte azijn en een normale dosis van je standaard wasmiddel. Was daarna je kussen in de wasmachine met het zelfgemaakte mengsel.

Hoe krijg ik gele vlekken uit babykleding?

Die gele vlekken aanpakken Bloedirritant zijn die gele vlekken die je vaak op die baby kleertjes tegen komt! Hét wondermiddel om deze gele vlekken aan te pakken is azijn. Laat de kledingstukken weken in een sopje met azijn ( en waar mogelijk wat Biotex ) en daarna een normaal wasje en weg zijn die gele vlekken.

Hoe krijg ik gele vlekken uit witte was?

Maak een sopje van water en soda. Wrijf de soda even goed over de gele vlekken heen, zodat het goed in kan trekken. Laat dit een uurtje zo staan. Vervolgens kun je het kledingstuk gewoon in de wasmachine doen, en de gele vlekken zijn verdwenen.

Hoe krijg je gele slopen weer wit?

Stop je hoofdkussen opnieuw in de wasmachine (60°C) en voeg 1 dopje wasmiddel, 3/4 dopje bicarbonaat en 1/2 dopje schoonmaakazijn toe. Laat het daarna buiten drogen. Succes verzekerd!

Hoe krijg je gele vlekken uit witte was?

Hoe komen gele vlekken in kleding?

Uw zweet kan een kleur hebben door de stoffen in uw bloedbaan. Maar de erg zichtbare gele vlekken ontstaan door de menging van transpiratie met het aluminium in deodorant. Vooral deodoranten die erg sterk zijn gebruiken vaak aluminium, of bijvoorbeeld deo’s met anti-transparantstoffen.

Hoe krijg ik gele slopen weer wit?

Hoe krijg je gele kussenslopen weer wit?

Voeg een dopje wasmiddel, 3/4 dopje baking soda en 1/2 dopje schoonmaakazijn toe. Laat je kussen daarna buiten drogen en voilà, de gele vlekken zijn weg!

Hoe krijg je oude vlekken uit babykleding?

Laat het kledingstuk een uurtje voorweken in een beetje water met soda. Je kunt ook wat afwasmiddel op de vlekken doen voordat je het wast in de wasmachine. Schijnt de zon, laat de kleding dan drogen in het zonnetje, daardoor verdwijnen de vlekken ook.

Hoe krijg ik rompers weer wit?

Heet wassen Het is algemeen bekend dat vlekken er beter uitgaan als je je wasmachine op een hogere temperatuur zet. Maar let op; niet alle babykleertjes kunnen er tegen. Vaak kunnen rompers wel tegen een temperatuur van 60 graden. Je kunt de witte kleertjes dan op 60 graden wassen met een wit wasmiddel.

Share this post