Lifehacks

Welke dochter is van Herman Brood?

Welke dochter is van Herman Brood?

Holly Mae Brood
Lola Pop BroodBrenda Brood
Herman Brood/Daughters

Van wie is Holly Mae Brood de dochter?

Herman Brood
Xandra Brood
Holly Mae Brood/Parents

Wie is de biologische vader van Lola Brood?

Persoonlijk leven. Brood is de dochter van Xandra Jansen en rockzanger-kunstenaar Herman Brood, en een halfzus van Holly Mae Brood (1994) en Marcel Buissink (1968). Ze is vernoemd naar het nummer Lola van de Britse rockband The Kinks.

Wie is Leo Spindelaar?

Leo Spindelaar (“Spin”), geboren 12 november 1952 en overleden 18 oktober 2009, kunstenaar, schilder. Leo Spindelaar was sinds 1996 jaar fulltime schilder. Daarvoor was hij werkzaam als visagist en stylist voor reclamebureaus en televisieproducenten.

Welke dochter is niet van Herman Brood?

Holly Mae Brood is 9 jaar oud als haar moeder vertelt dat Herman Brood niet haar biologische vader is, maar kunstenaar Leo Spindelaar, een minnaar van haar moeder.

Hoe heet de zoon van Herman Brood?

Marcel Buissink
Herman Brood/Sons

Wie zijn de ouders van Holly Brood?

Xandra Jansen

Wie is de vrouw van Herman Brood?

Xandra Jansengeh. 1985–2001
Herman Brood/Spouse

In 1983 leerde Brood de Brabantse Xandra Jansen kennen in de Amsterdamse discotheek ’36 op de schaal van Richter’, waar zij achter de bar stond. Ze trouwden op 3 januari 1985. In juli van dat jaar werd dochter Lola Pop Brood geboren.

Hoe oud was Holly Brood toen haar vader overleed?

Holly Mae Brood was slechts zes jaar oud toen haar vader zelfmoord pleegde door van het Hilton Hotel te springen. Verdrietig genoeg is ze daar later veel mee gepest op de middelbare school. Holly was anders, omdat ze een beroemde vader had en zelf op televisie danste.

Wie zijn de biologische kinderen van Herman Brood?

In 1994 beviel Xandra Jansen van een tweede dochter, Holly Mae Brood, die echter niet verwekt was door Brood. Hij beschouwde Holly Mae echter wel als zijn eigen dochter en zij draagt ook officieel zijn achternaam, omdat ze geboren werd binnen het huwelijk van Brood en Jansen.

Wie was de vader van Holly Brood?

Twintig jaar na het overlijden van haar vader – de legendarische Herman Brood – is Holly Mae Brood zelf hard op weg om beroemd te worden. Als actrice, als musicalster, als presentator. Maar het hoeft allemaal niet op stel en sprong: ‘Ik vertrouw erop dat het wel goedkomt, zonder dat ik het heel erg moet pushen. ‘

Wie zijn de echte kinderen van Herman Brood?

In 1968 was hij vader geworden van zoon Marcel Buissink, die werd geboren na een one-night-stand met een Gronings model. In 1994 beviel Xandra Jansen van een tweede dochter, Holly Mae Brood, die echter niet verwekt was door Brood.

Share this post